Nu har jag...

/ Permalink / 0
köpt lite skönhetsprodukter åt mig själv (får se om det hjälper ha, ha). Det är min brors fru, Kristina, som är återförsäljare till Cosmopharma. De erbjuder produkter som ej är testade på djur och godkända av djurrättsorganisationen PETA. Cosmopharma erbjuder produkter inom bl.a. hudvård, hårvård, makeup och hälsoprodukter. Både till killar och tjejer. Jag satsade på en handkräm och en multikräm. Eftersom jag var värdinna så hade jag förmånen att få välja två produkter till! Det blev en nattkräm och en anti-age serum. Vi får väl se om rynkorna håller sig i schack från och med nu :)
 
Krämerna luktar fantastiskt gott och gör huden sådär underbart mjuk. Tror detta blir kanon!
 
Blir någon nyfiken på detta så kan ni kolla in Cosmopharma här. Vill någon ha ett party så hör av er till mig så skickar jag vidare er förfrågan till Kristina :)
 
Ikväll råkade jag sätta på TV:n vid 20.30. Då visades programmet "Det sitter i väggarna". Har man som vi, precis blivit med torp så kan jag lova att detta var ett riktigt roligt och intressant program. Jag har missat första avsnittet och halva andra så nu ska jag ta igen det på SVT-play. Tror jag drar mig tillbaka och gör det nu.
 
Hoppas att ni har haft en bra måndag!
 
Kram
 
Till top