Äntligen helg!

Skogsbacka / Permalink / 0
Idag började dagen med att jag inte kunde sova. Det fanns en anledning till det och det var att jag hade morgonfodringen i stallet och jag är livrädd för att försova mig. Det är likadant varje gång när jag har morgonfodringen. Så efter att jag försökt somna om och misslyckats ett antal gånger var det bara att pallra sig upp, det var inte lönt att ligga kvar. I stallet möttes jag av alla söta nyvakna och hungriga hästar. Gullan hade nog sovit väldigt gott. Hon hade spån i hela ansiktet :) När allt var klart så åkte jag hem, käkade lite för att sedan åka tillbaka ihop med Alva. Riddags! Idag jobbade vi med dressyren och det gick hur bra som helst! Fick den där underbara wow-känslan och den är helt fantastisk!
 
Jag bara älskar denna häst!
 
Sedan har vi såklart varit i vårt underbara lilla torp, Skogsbacka. Nu på hösten gäller det att elda för att få upp värmen kan jag lova. När jag håller på där som bäst med att få eld, i t.ex. järnspisen, så kan jag ofta tänka på dem som bodde här förr... Vilket jobb! Tänk vad smidigt vi har det nu för tiden i stan med t.ex. fjärrvärme. Bara att ställa i elementet på det man vill ha så kommer värmen.
 
Idag har jag premiäreldat i den lilla söta kakelugnen i sovrummet.
 
Kaminen i vardagsrummet har fått jobba idag :)
 
Dessutom har vi eldat i järnspisen i köket. Det blir en underbart go värme när man eldar :)
 
Svärfar har fyllt år och svärmor fyller snart framöver, så i eftermiddags kom de till Skogsbacka. Mina föräldrar kom också och brorsans lille kille. Sedan firade vi med god smörgåstårta och senare tårta. Gott!
 
Hoppas att ni har haft en go lördag!
 
Kram
Till top