I går morse...

Skogsbacka / Permalink / 3
vaknade jag och såg denna vyn.
 
 
Ännu en underbar höstmorgon i Skogsbacka. Allra längst ner, bakom taggtråden, stod våra nya små vänner. Jag var bara tvungen att gå ut och hälsa "god morgon" på dem. Den ena var lite blyg, hon gömde sig bakom kompisens rumpa...
 
 
Det var de tre små kvigorna som går på markerna runt om torpet som stod där. De kommer gå i hagarna ett tag till innan det är dags för dem att flytta hem för vintern. De var nyfikna samtidigt som de var lite reserverade. Efter lite lockande så vågade de sig fram och kvigan som gömde sig, det var henne vi fick hälsa på först.
 
 
Dimman lättade framåt dagen och det bjöds på en fantastiskt fin höstdag. Färgerna ute i naturen nu är helt fantastiska!
 
 
 
 
 
Det blev en skön höstpromenad också. Hundarna fick då vara kopplade eftersom det var älgjakt runt omkring. Däremot är de lösa i trädgården och de njuter verkligen av livet på landet. Ludde brydde sig inte om kvigorna. Lilleman tyckte däremot att kvigorna var lite läskiga. Han skällde lite på dem men när han hade sagt sitt så struntade han i dem han med. 
 
 
Ljuskronan som jag köpt kom också på plats i helgen och den blev kanonbra över matbordet. Sakta men säkert sätter vi vår prägel på torpet.
 
Jag älskar verkligen att vara på landet. Det är så underbart tyst och lugnt. Vi kopplar av allihop. Sent i lördags kväll gick jag ut. Det var precis kolsvart ute och det enda som hördes var löven som prasslade i vinden. Underbart!
 
Det blir mycket landet och torp nu på bloggen. Hoppas ni gillar det :)
 
Nu ska jag ta hand om lille G som är sjuk och hemma från skolan idag.
 
Kram
#1 - - Mohammedi's | Art, model & designer:

härliga bilder!

Svar: Tack! 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Frida:

Underbara höstbilder!

Kika gärna in på min nya blogg

/Frida

Svar: Tack! 😊
malinlorentzon.se

#3 - - Cassandra Haraldsson:

Fint med dimma! :)

Svar: Ja, det är vackert. Lite mystiskt på något sätt :)
malinlorentzon.se

Till top