Jag bara älskar ...

publicerat i Allmänt, Inredning, Skogsbacka;
gamla skolplanscher och nu har jag lyckats få tag på två stycken. Jag tycker de både är vackra och charmiga. Visst det finns de som inte är så vackra, men i det stora hela så är de väldigt fina. Dessa två har jag lyckats komma över...
 
 
Denna med nyttoväxter tänkte jag ha i köket här hemma. Passar bra eftersom det är kryddnejlika, kryddpeppar, svart- eller vitpeppar och mandel på planschen.
 
 
Denna planschen ska jag ha ute i Skogsbacka. Passar perfekt där ute, på landet. Jag tycker denna plansch är så fin!
 
Denna veckan har det blivit mycket vab. G har haft feber, huvudvärk, ont i halsen, hosta och som extra krydda på eländet fick han ögoninflammation. Nu har han fått medicin så ögonen ska förhoppningsvis bli bra. Jag vet att ögoninflammation är segt och gärna kommer igen så nu gäller det att medicinera hela tiden ut och kanske någon dag extra om salvan räcker.
 
Idag har mina tankar gått till de drabbade i Trollhättan. Det är så fruktansvärt det som hänt! Hur kan någon gå och sticka ner oskyldiga människor? Släcka deras liv? Det är helt ofattbart! I skolan ska inget sådant hända, ingenstans egentligen, men i skolan ska alla känna sig säkra.
 
Ta hand om varandra och ge varandra en extra kram!
 
Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Isabella:

hoppas du får en fin helg!

Svar: Tack detsamma!
Malin Lorentzon

2:a kommentar, skriven , av Lowas Art:

Åh de är verkligen så charmigt med dessa planscher =)

Svar: Visst är de! Finns hur många fina som helst.
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :