Vi fick ännu...

Skogsbacka / Permalink / 3
en underbar helg i torpet. Känslan när jag kommer dit är helt fantastisk. Det är så fint och ger en sådan underbar känsla. När jag är där vill jag inte åka hem...
 
I helgen testade jag att elda i kakelugnen för första gången. I och med det fick jag veta att brandlarmet i vårt sovrum fungerade. Hjärtat höll på att hoppa ur kroppen när det började tjuta och det kändes som evigheter innan jag fick tyst på eländet, men nu vet vi att det funkar och det är toppen!
 
 
Den är så söt den lilla kakelugnen! Vad tycker ni om tapeten i vårt sovrum? Jag tycker att den är så söt! Jag älskar den!
 
Eldar i järnspisen gör vi varje gång vi är där. Det blir en helt underbar värme och det passar mig perfekt, jag som är så frusen :)
 
Tänk att det kan bli roligt att diska. Det trodde jag aldrig! Men med denna diskbänk och utsikten ut så är det inga problem :)
 
Charmiga PELLO lysknappar...
 
Den lilla kaminen i hallen där barnen sover. Så söt!
 
Den stora öppna spisen med keddy eldas det mycket i. Den värmer också så skönt.
 
När vi var i torpet i helgen tog vi en promenad för att hälsa på våra nya grannar. På vägen dit myste vi lite med deras får som var så sällskapliga. Då vi gick vidare sprang de efter oss i hagen, så söta!
 
 
 
Helt underbara får var det :)
 
Hoppas verkligen att veckan går fort så vi kan åka ut igen.
 
Det blev visst massor av bilder i detta inlägget :)
 
Kram
 
#1 - - Robex Lundgren:

fint

Svar: Tack!
malinlorentzon.se

#2 - - Skogsraah ☾:

Åh vad mysigt!

Svar: Ja, helt underbart är det!
malinlorentzon.se

#3 - - Malin Wederberg:

Vad mysigt :D

Svar: Tack! Ja, det är det verkligen :)
malinlorentzon.se

Till top