En gång om året...

Skogsbacka / Cocker Spaniel, Lamm, Vikingahoppet / Permalink / 1
går den stora hopprepstävlingen "Vikingahoppet" någonstans i Sverige. I år gick tävlingen i Helsingborg och Siri var en av deltagarna från TGS hopprepslag. De åkte ner redan på fredagen för tidigt på lördagen var det dags för uppvärmning. Tävlingen startade klockan 10.00 och här hemma satt jag spänt och väntade på sms från Siri om hur det hade gått. Första sms:et från henne "Det har gått jätte, jättebra!" och inget mer på en stund. Jag var så nyfiken så jag hade kunnat spricka och smsade igen. Efter ett tag kom ett sms, "2 guld"!!! Lagguld i enkelrep och dubbelrep! Superkul!
 
Idag var det dags för de individuella tävlingarna. Momenten då är snabbhet, dubbelhopp, 2 minuter och därefter freestyle.
 
Siris freestyleprogram där hon tog 20p av 20p!  :)
 
Siris individuella tävling resulterade i en andraplats av ca 30st. Helt suveränt bra!!!
 
Hon har världens stoltaste morsa just nu!
 
I helgen har vi som inte varit i Helsingborg varit i torpet och fixat en massa. Nya rullgardiner har kommit på plats, nya fasadflaggor och så har vi satt på vattnet! Vilken känsla det var! Tack käre bror för hjälpen! Utan dig hade jag inte klarat det! Tur att jag har dig!
 
Att ha rinnande vatten inne i huset igen och på toaletten är helt underbart! Visst, det har funkat bra över vintern med vattendunkar, men det ska bli oerhört skönt att slippa dunkarna nästa gång vi åker ut :)
 
En underbar känsla!
 
Idag när vi åkte hem från torpet så tog vi svängen förbi min bror och hans familj. De har ju fått tillökning och det måste man ju bara se!
 
Sötaste lille Victor fötts i Skogstuna.
 
 
Helt bedårande söt!
 
I helgen har vi också firat vår fine lille Ludde som fyllt 9 år! Han har haft ett tufft år med operation mot urinsten men han har hämtat sig riktigt bra efter den. Jag hoppas att han ska hålla sig frisk och fräsch nu.
 
Mattes underbare lille Ludde!
 
Som ni förstår så har det varit en händelserik helg! Hur har ni haft det i helgen? Har ni hittat på något kul?
 
#1 - - Hannah Margreta:

ÅH va mysigt med lamm!

Svar: Ja, det är verkligen supermysigt! Så små och krulliga :)
malinlorentzon.se

Till top