Hade den ...

Skogsbacka / Cocker Spaniel, Skogsbacka, torp / Permalink / 1
här helgen färre timmar än andra helger???? Det känns så. Alva sa det också när vi åkte till stallet ikväll. Så nu väntar ännu en arbetsvecka med stress och trötthet. Nej, nu ska vi vara positiva! Det blir säkert en toppenvecka eftersom vi har haft en toppenhelg :)
 
Lördagen började med ett helt fantastiskt bra dressyrpass. Mitt bästa hittills, så, ursäkta, jäkla kul! Helt underbart när man får den där wow-känslan, då vill man inte sluta rida :) Jag älskar Gullan!
 
Det bästa som finns!
 
Därefter for vi ut till brorsan och firade honom som blivit ett år äldre. Sedan åkte vi vidare till Skogsbacka :) Där har våren kommit ännu mer. Det växer så det knakar i landet vid husväggen och det har också kommit upp vitsippor i trädgården, så fint! När väl brasan var tänd inne så satte jag igång med att skruva ihop vårt nya TV-bord som vi beställt. Det blev verkligen toppen! Siri hjälpte till med att sätta upp studsmattan.
 
Ett pyssel som tog sin lilla tid :)
 
Till slut var studsmattan på plats och det hoppades...
 
 
och gjordes volter.
 
 
 
Lite annat pyssel blev det också. Bland annat så planterade jag lite penséer. En söt liten blomma som klarar de allra flesta väderlekar.
 
 
Stolparna vid infarten till Skogsbacka fick nya blommor.
 
Lite blommor vid ingången till toaletten.
 
Verandans lilla blomma.
 
Passade på att fota mina fina cockergrabbar idag också när vädret visade sig från sin bästa sida och blommorna var fina.
Lilleman
 
Ludde
 
Hur har ni haft det i helgen? Har ni fixat något ute?
 
Nu längtar jag tills nästa helg, för då ska vi sätta på vattnet i Skogsbacka igen! Helt underbart! Ska bli så skönt att slippa dra på alla vattendunkar, kunna spola som vanligt på toaletten igen.
 
Hoppas nu på en bra vecka och på en vecka som går fort!
 
Kram
#1 - - isasriddagbok.blogg.se:

Vilket härligt inlägg! Innehåller allt bra; hästar, blommor, barn, hundar och fina foton!

Svar: Tack för din fina kommentar! Ha en fin fortsatt måndag!
malinlorentzon.se

Till top