Usch...

publicerat i Allmänt;
jag är sjuk... igen. Tycker inte det var särskilt längesedan men nu är jag det igen. Så surt! Det började i lördags eftermiddag, när vi var i Skogsbacka, ni vet den där känslan när man börjar få ont i halsen, det svider, känns lite som sandpapper och man känner bara känslan "vill inte!!!".
 
Igår vaknade jag med mer ont i halsen. Vi gick upp tidigt för det var dags för Alva och Blacky att åka och tävla i Grankärr. Dagen gick rätt bra med halsontet och första klassen Alva och Blacky var med i gick bra.
 
Stilpoäng 21/30 :) Så duktig!
 
Kvällen avlutades med att jag låg och frös fullt påklädd under en yllefilt och det värkte i kroppen, hatar feber! Natten till idag sov jag knappt något... Så ont i huvudet och halsen... Dagen har spenderats hemma i soffläge med alvedon och nässpray.
 
Alva har fixat stallet själv idag, med hjälp av sin pappa. Hon har hoppat Gullan och det hade gått jättebra.
 
Nu hoppas jag på snabb förbättring för i helgen som kommer väntar årets fototävling som Tranås Handel anordnar. I år är det tre kategorier som man kan skicka in till: natur, valfritt tema och båtliv. Båtliv hade jag inget att bidra med i, men däremot natur och fritt tema. Jag skickade in 6 bilder och har kommit med med 3! Det ska bli väldigt spännande att se vilka foton det är! Det får jag inte reda på förrän på lördag :) Jag är riktigt glad att jag har kommit med i år igen. Det är en stor ära att ha fått foton utvalda till tävlingen!
 
Nej, nu intar jag soffläge igen. Huvudet spränger...
 
Kram på er!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av josefin:

Hoppas att du mår bättre snart, krya på dig!

Svar: Tack snälla!
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :