I kväll kom...

Skogsbacka / Permalink / 0
ett mail... "Skogsbacka" stod det i ämnesraden. Det var från en person som varit där vid ett flertal tillfällen under 60- och 70-talet. Personen hade troligtvis foton från den tiden. Tror ni jag är nyfiken! Jaaaa! Så kul och spännande. Nu blir det förhoppningsvis lite mer material till pärmen vi har om Skogsbacka.
 
Jag brukar ju pyssla ihop en framsida till min kalender på jobbet, den är så tråkig annars och det har jag gjort i år med, trots att inspirationen varit nere på noll. Nu blev det lite annorlunda än annars. Denna gången blev det med två foton och några stansade figurer. Såhär blev det...
 
 
Nu har jag kommit igång med ridningen igen efter sommaruppehållet och det är så kul! Idag när jag hoppade upp i sadeln kände jag av en underbar träningsvärk i ljumskar och ont i sittbenen, ni vet de där benen som faktiskt finns i skinkorna, ja tro det eller ej, men de finns där :) Ryggen har jag haft träningsvärk i hela dagen. Som jag sagt innan så är träningsvärk underbart! Musklerna har fått jobba och kroppen stärks och så skaffar man sig den tillsammans med sin finaste vän, bättre kan det ju inte bli!
 
Världens finaste vän!
 
I morgon är det äntligen fredag. Det ska bli skönt! Tack och lov att barnen kommit till skolan denna veckan annars hade det blivit så långtråkigt!
 
Ha det gott!
Kram
Till top