Igår blev det...

Inredning, Skogsbacka / Asby, Faster Olga, Höstlilja, Kängor, Montbretia Lucifer, Rydsnäs marken / Permalink / 0
lite pyssel här i Skogsbacka. När vi var på loppis i Ådalaboa så hittade jag äntligen ett par gamla kängor. Nu undrar ni säkert vad jag ska ha dem till :) Gamla kängor kan man ha till mycket :) Jag fick tipset från förra säsongen av "Ernst", tror jag att det var. Jag tog ett par lerkrukor, i med jord och sedan ut till Mårbackapelargonerna och ta ett par delar av den största. Den är så gräsligt ranglig så det gjorde inget.
 
I med blommorna i krukorna, jag stoppade i ett par små plastpåsar i vardera känga och sedan stoppade jag ner krukorna. I och med plastpåsarna i skorna så går det ju att vattna blommorna :)
 
Resultatet blev såhär...
 
Lite mysigt tycker jag.
 
I går var vi också en sväng på Rydsnäs marken, en liten mysig marknad med stor loppis i en ladugård. Fyndade några fina saker. Bland annat en fin gammal liten spegel till toaletten, kuddar och ett saltkar. Bilder kommer sedan.
 
På vägen hem åkte vi förbi "Faster Olga", ni vet den där supermysiga affären i Asby. Inte kom jag tomhänt därifrån den här gången heller ha, ha. Det går inte :)  En jättefin krok att ha i hallen till Lillemans koppel och en ny jobbarväska blev det denna gången :)
 
Så snygg!
 
Här i Skogsbacka dyker det upp lite blommor här och var. Nu blommar denna otroligt vackra blomma...
 
Höstlilja eller som den heter...
 
Montbretia "Lucifer"
 
Hoppas ni får en underbar dag! Njut och ta tillvara på den för den kommer aldrig igen...
 
Kram
Till top