Vaknade i morse...

Inredning, Skogsbacka / Permalink / 0
med en underbar huvudvärk. Jag har lyckats få en fantastisk förkylning och med det kom huvudvärken. Hoppas att det ger sig snabbt!
 
Häromdagen satt jag och surfade runt på Blocket. Jag älskar filtar från 40-50-talet, ni vet sådana där tjocka, tunga, i ull. Där på Blocket såldes två stycken. Jag ringde direkt och fick gärna köpa dem. Problemet var bara att de fanns i Vadstena och hade inte möjlighet att ta mig dit. Jag hade tur, hon som sålde dem skulle till Eksjö dagen därpå och kunde svänga förbi med dem då! Vilken tur!
 
Superfina! Någon mer som gillar sådana filtar?
 
Idag har jag fixat lite i trädgården i Skogsbacka. Jag har trimmat runt landen, stolparna pryds nu av ljung i stället för de gamla sommarblommorna.
 
 
Dessa blommor får vara kvar ett tag till. De är som finast nu faktiskt. Själva blomsterurnan är ett gammalt bildäck som vrängts. Det är brorsan som gjort det. Coolt tycker jag :)
 
Pelargonerna är makalöst fina i Skogsbacka. De trivs super där. Vet inte vad det är för jag har absolut inga gröna fingrar, men trivs, det gör de. Så stora att de täcker halva fönstrena! Nu har äntligen den sista pelargonen börjat blomma också :)
 
 
Det är denna söta pelargon med illrosa blommor. Jättesöt! Tyvärr vet jag inte vad den heter, så vet någon det så får ni gärna berätta :)
 
Idag har vi också plockat äpplen. Det finns hur mycket som helst. Riktigt goda är de också.
 
Nej, nu är det åter dags för måndag. Bäst att lägga sig skapligt så att man är pigg och allert i morgon :)
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Kram
 
Till top