Det är verkligen...

/ Permalink / 0
 
fullt upp. Jag som aldrig brukar "gå bort" har varit iväg två kvällar i rad. I onsdags firade vi en arbetskamrat hemma hos min kollega Pernilla. Det var en väldigt lyckad tillställning med mycket prat och skratt. Jag har världens bästa kollegor! Alla är verkligen toppen, hur bra som helst och jag är så glad att jag får vara med i deras gäng :)
 
I går kväll var det dags för nästa tillställning. Då var det julgröt hos Lena, en vän från stallet. Inte blev det bara julgröt! Det blev också köttbullar, prinskorv, sill, skinka, rödbetssallad, goda ostar, bröd, kex m.m. Vilken fest! Det blev mycket prat och en massa skratt så tårarna rann och timmarna bara rusade iväg. Jag har världens bästa stallvänner och är så glad att jag har dem! Tack snälla Lena för en fantastiskt trevlig kväll! Det var så gott och roligt!
 
Nu är det inte många arbetsdagar kvar på denna terminen. Ska bli skönt för det är stora saker på gång framöver. Berättar mer framöver. Julklapparna fixas sakta men säkert. Tack och lov att man kan handla över internet. Jag vet inte hur jag hade hunnit med annars.
 
Nej, nu är det snart dags att ta en sväng till stallet. Blacky hopptränade super igår och det blir lugnare för honom idag. Han har verkligen utvecklats!
 
Ha en fortsatt mysig fredag!
 
 
Kram
Till top