Det har varit...

Inredning, Skogsbacka / buzzador, kelda, keldasopporbuzz / Permalink / 0
lite mycket i huvudet nu på sista tiden så bloggen har fått stå tillbaka. Jag får skylla mig själv för jag har orsakat det hela själv och kan inte skylla på någon annan. Typiskt mig... Men allt löser sig, så brukar det ju vara :)
 
I helgen var vi på en liiiiiten julmarknad, nämnligen Asby julmarknad. Den var så liten och mysig. Det bjöds på glögg och jag hittade lite julklappar. Riktigt trevligt!
 
 
Kuddar kan man ju inte få för mycket av eller vad säger ni? Det fick bli en ny kudde, igen, lite större kudde, till soffan i torpet. Soffan som finns där och som har funnits i torpet länge, är inte särskilt skön att sitta i men med lite kuddar så blir det bättre. Jag hittade en i rött, grått och vitt som passade bra ihop med övriga kuddar.
 
 
Nu har jag provat Keldas soppor. Det var denna gångens buzzning med Buzzador. Jag valde att testa Keldas Thaisoppa och Skärgårdssoppa och bägge två var riktigt goda! Thaisoppan var det lite mer sting i, perfekt, inte för stark utan lagom. Skärgårdssoppan var len och god i smaken. Idag testade jag att värma Keldas soppa i micro. Använd sådant där skyddslock över när du värmer. Soppan exploderade ett par gånger ha, ha eller värm på lägre temperatur :)
 
Riktigt goda bägge två!
 
Nej, nu är det dags att sova en sväng. Förresten, har ni tänkt på hur fort det går mot jul nu... Helt galet! Hur ska man hinna allt...
 
Kram
Till top