Klockan ringde ...

/ Permalink / 1
tidigt idag men jag var vaken långt tidigare än det. Jag vaknade när min man gick upp sedan var det hopplöst att somna om, var lite smått nervös, för idag skulle vi hämta hem Lotus WL. Att köra storhäst är något jag aldrig gjort så det är en nervspänning i sig.
 
Vi kom iväg i god tid till Walltorp och familjen Hansson. När vi kom fram så möttes vi av Frida och Lotus. Att sälja sin bästa vän betyder många tårar och självklart blev det det idag, även från min sida, även om det inte är jag som säljer, men jag förstår hur det känns. Det är tufft. Det jag kan lova är att vi ska ta hand om Lotus på allra bästa sätt!
 
Efter att vi gjort klar hästaffären rullade bilen åter mot Tranås. Lotus skötte sig exemplariskt! Han stod så still och jag knappt märkte av släpet. När vi väl kom hem till stallet fortsatte han att var sådär duktig :) Det blev byte av täcke, en stund i boxen medans vi gjorde iordning transporten och alla saker.
 
Välkommen till Haga!
 
Sedan blev det en sväng ut i hagen. Hagkompisarna Ricco och Baltzar var väldigt nyfikna och pep. De luktade lite på Lotus, sedan var Lotus nöjd och kikade vidare runt i hagen.
Nyfikna haggrannar :)
 
I stallet har han luktat lite på grannarna sedan har Lotus varit nöjd. Så skönt att han är så lugn och cool.
Hej kompis!
 
Nattinatti!
 
Vi är så glada och tacksamma att vi fått förtroendet att köpa Lotus WL och han har redan fått en stor plats i våra hjärtan.
 
När jag kom till stallet ikväll så började det sjunka in, jag/vi har en häst, hästen som står där i boxen är vår, bara vår.
 
Lyckan är total!
 
Kram
#1 - - Ellen - tävlingsryttare:

Vilken häfitg placering på plaketterna i bakgrunden!

Svar: Ja, visst är det 😊
malinlorentzon.se

Till top