Nu är det här...

/ Permalink / 0
JULLOVET! Jag kan inte fatta det! Ett tag kändes som om att höstterminen aldrig ville ta slut och sedan helt plötsligt, så är den det. Helt galet! Idag har sista skoldagen bjudit på julspel av 3:orna, gott fika, goa ungar, tomtegröt till lunch och smaskiga saker i personalrummet :)
 
Innan jag gick hem fick jag en fin julklapp av ena klassen. Tack snälla!
 
 
Mycket gott!
 
Igår var jag på julbord med jobbet på M.O.A:s. Det var så fantastiskt gott! Tyvärr är det ju alltid så att man blir alldeles för mätt! All mat och julgodis till efterrätt var ju så fantastiskt gott!
 
Nu ska jag avslöja vad som är på gång :) I morgon händer det! I morgon hämtar vi honom! Som vi väntat. I morgon hämtar vi hem vår häst! Jag är så jäkla glad! Tralalalala :)  Vi ska köpa häst! Vi ska ha en egen häst! En häst som jag kan rida, en häst som Alva ska hoppa. Kan knappt tro att det är sant, men det är det. I morgon flyttar Lotus hem till oss. En liten kille på 173 cm i mankhöjd ;)
 
Lotus WL
 
Vi har varit och provridit två gånger och både Alva och jag blev stormförtjusta! Att köpa häst är inte lätt, att det sedan ska passa oss bägge, är inte heller lätt. Lotus är en väldigt snäll, snygg och väluppfostrad kille som älskar att hoppa. Han är också snäll att rida ut på så jag tror verkligen att detta kommer bli toppenbra.
 
 
Han besiktades i fredags ua. I lördags var vi på shoppingrunda och då vi varit på Sharpman åkte vi och hälsade på Lotus igen :)
 
Blacky, vår ponny, ska säljas framöver. Det får bli en liten övergångsperiod nu, för Alva och Blacky. Det är tufft att behöva sälja sin bästa vän, den man älskar. Detta är verkligen baksidan av ponnytiden :( Blacky kommer att bli en toppenponny för en annan liten ryttare. Han har verkligen varit fantastisk för Alva!
 
Nej, nu ska jag försöka komma fram till vilken försäkring jag ska ha till Lotus. Det är en ren djungel, tycker jag. Ni hästägare som surfar förbi här, vad har ni för försäkring? Vilket bolag? Lämna gärna en kommentar här nedanför :)
 
Kram
Till top