Så var julen...

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
över för denna gång. Som vanligt går det som man laddat för, så oerhört fort över. Julaftonsmorgon startade med glöggmys i stallet. Önska alla hästar och ägare god jul. Alltid lika mysigt att träffas på julaftonsmorgon. Därefter hem och paketöppning.
 
I år gick bilen till mina föräldrar där vi firade jul. Brorsan, hans fru och tre barn kom plus brorsans frus bror Stefan. Det var fullt ös! Inget lugnt om jag säger så ha, ha. Det bjöds på mammas julmat, den godaste som finns!
 
 
Julaftonskvällen avslutades i kyrkan med julnattsmässa. Alva ska konfirmera sig och skulle göra en obligatorisk gudstjänst under julen så det passade bra att avsluta kvällen i kyrkan på julaftonskvällen. Lugnt och fridfullt!
 
Juldagen firade vi jul med svärföräldrarna. Tomten kom även då. Det trodde jag aldrig. Han som hade så fullt upp på julafton, hann med att komma förbi oss på juldagen. Det var kul!
 
 
Mycket häst har det blivit i helgen också. Bland annat så har Lotus varit på promenad bland omgivningarna och kollat läget. Han skötte sig så bra.
 
 
Igår och idag har vi varit i Skogsbacka, vårt torp, och avslutat julen där. Vi har gått långpromenad i blåsten men solen sken och i diket porlade bäcken så det var rätt mysigt.
 
Vinter eller vår?
 
Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra jul!
 
Kram

Kommentera inlägget här :