Ännu en helg...

/ Permalink / 0
är snart slut. Jisses, vad fort de går. Det bara blåser till och så är den slut. Hur har er helg varit? Bra hoppas jag!
 
Idag har det varit en underbar dag. Det har nästan känts som vår, mars-april, och det är lätt att bli lurad. Det är ju faktiskt bara februari. Fy, vad deppigt det blir om snön kommer tillbaka. Som det ser ut på SMHI:s app så är det plusgrader ända fram till 16:de februari. Skönt!
 
Måste visa er dessa två fina bivaxdukar som jag fått av min brors fru Kristina. Hon gör dessa själv genom att smälta bivax på tyg. Ni kan läsa mer om det här.
 
 
Osten har fått ett nytt snyggt omslag :)
 
Bivaxdukar använder man i stället för tråkiga plastpåsar. De är perfekta till bl.a. ostar, bröd och grönsaker. Bivaxdukar ska man inte använda till fisk och kött. När bivaxdukarna är smutsiga rengör man dem diskmedel och kallt vatten. Tänk vad snyggt det blir i kylskåpet med olika bivaxdukar.
 
I helgen har vi varit en liten sväng i torpet. Jag har ridit ett ordentligt dressyrpass så idag är kroppen sådär underbart skönt mör ha, ha. Alva har hopptränat på Guilletta för Anna. En toppenbra träning! Är så glad att vi har två superbra hopptränare, Anna och Tord, att rida för!
 
 Så nöjd efter dagens hoppträning :)
 
Finaste tjejen! 
 
Puss på dig bästa tjejen!
 
G har spelat poolspel i innebandyn i Sävsjö i helgen. Han var så nöjd med spelet. Hur det gick, det vet vi inte eftersom de inte räknade målen, men vad spelar det för roll. Ungarna hade roligt och det är ju det som är det viktigaste.
 
Jag ska avsluta detta inlägg med en fråga till er som har barn i skolan... Hur tycker ni att det här med att "utgå från elevernas nivå", "individanpassad undervisning" fungerar, t.ex. i matematik? Skulle vara så intressant att höra era åsikter. Lämna gärna en kommentar här nedan!
 
Kram
Till top