Nu är februari ...

/ Permalink / 0
här eller rättare sagt vabuari. Börjar denna månaden med att vabba, suck... Gustav är det som inte är bra... Stackars liten, ont i magen. Känner mig själv också lite skum i magen. Hoppas verkligen inte det inte något på gång. Det går magsjuka lite överallt nu... SMS:ade om vikarie för mig, fick till svar att de inte hade någon mer vikarie att sätta in idag... Vad hade de gjort om jag var klasslärare, jag jobbar som resurs... Hade de skickat hem klassen då? Finns det verkligen INGEN som kan hoppa in? Hur ska det gå? Vabuari har precis börjat...
 
Igår var det en piggare dag. Gustav spelade poolspel i bandy. Han har blivit grymt bra på att åka skridskor! Jag är riktigt imponerad!
 
Isen var riktigt fin och vädret visade sig från sin bästa sida. Lite blåsigt kanske men man kan ju inte få allt...
 
Det blev vinst i 2/3 matcher. Svåraste motståndet blev Vetlanda.
Min lille bandyspelare :)
 
I lördags när vi var ute i torpet hade vi fått besök av ännu ett djur. Ingen mård tack och lov men en liten mullvad hade gjort fina jordhögar på gräsmattan, så nu är mullvadsfällan beställd. Det är inga små högar vill jag lova utan riktigt stora... Vi riggade också mårdfällan. Hittade mårdspillning på tomten så de finns, de små odjuren. Jag vill INTE ha in någon i huset igen. Kvällen avslutades med firande av min brors fru Kristina som fyllt 30. Det blev taco, tillagad på järnspisen och gott fika till efterrätt.
 
Så där, där var lite av min helg och start på veckan. Hur har ni haft det?
 
Kram
Till top