Så var denna...

/ Permalink / 0
helgen slut, sportlovet försvann som i ett nafs och jag sitter här och vill ha en sportlovsvecka till, (vem vill inte det). Jag har inte alls hunnit allt som jag tänkt göra! I morgon är åter stressiga mornar här. Fy, jag hatar dem verkligen! Vill inte, vill inte, är känslan just nu. Däremot att få träffa alla söta elever igen ska bli kul! De är så underbara!
 
Idag har G varit i Nässjö och spelat bandy. Han hade haft så kul och han var så stolt när han kom hem. Kul! Siri har haft en lugn dag, umgåtts med kompis och sedan fotbollsträning ikväll. Alva har hopptränat. Idag testade vi på att hon fick hoppträna Blacky i första gruppen och sedan hoppträna med Gullan i andra grupppen. Det gick hur bra som helst. Som ni förstår så blev det en hel förmiddag i stallet. Kul!
 
 
Nöjda efter en toppenträning!
 
I helgen har också Mårbackapelargonerna fått sig en omtanke. Nedklippning och ny jord så nu hoppas jag att de kommer igång. Vad tycker ni om pelargoner? Mina favoriter är helt klart Mårbacka! De är så fina!
 
 Ser inte mycket ut för världen just nu...
 
I eftermiddags var det dags för lagträff med resterande ponnyryttare som ska representera Holavedens Lantliga Ryttarförening. Alva har tidigare ridit för TRK men nu är det dags för oss att vidga våra vyer, så Alva ska nu rida för Holaveden. Det bjöds på femkamp och smaskigt fika :) Det är ett riktigt roligt gäng som ska vara med och representera klubben. Kändes verkligen toppen när vi åkte hem :)
 
Kram på er!
Till top