Sportlovsveckan...

har börjat på allra bäst sätt. Måndagen började med ett hårt dressyrpass. Underbart! Så nu tisdag och onsdag har jag haft en underbar träningsvärk, yes "Beach 2016" här kommer jag ha, ha. Måndagen fortsatte sedan ut till Skogsbacka. Där njöt vi av det underbara vädret, gav fåglarna mer mat, promenerade en sväng med Ludde och Lilleman. Helt fantastiskt att vara där ute, jag kopplar av totalt. Jag älskar livet på landet!
 
Himlen var så vacker på seneftermiddagen.
 
Vi hade bestämt oss för att sova över. Det skulle bli ganska kallt på natten men vi eldade och hade de element som finns på, så på kvällen var det sköna 18 grader på övervåningen. Eftersom vi skulle sova över själva där, barnen och jag, Johan jobbar, så kom Gustav på förslaget att vi kunde sova tillsammans i min och Johans säng. En toppenidé! Sagt och gjort, vi bäddade och kröp ner där allihop. Hur mysigt som helst!
 
Ett minne för livet <3
 
Morgonen dagen därpå visade sig från sin bästa sida :)
 
Soluppgång i Skogsbacka.
 
Dagen fortsatte med besök av mina föräldrar, promenad och lite fix sedan mården var på besök. Det lilla skåpet under kylskåpet har fått nytt hyllpapper och virkade bårder har kommit upp.
 
 
Det blev riktigt bra med blåbärspapper :)
 
Vädret var toppen även denna dag så kameran kom fram. Den här gången var det Siris tur att bli fotad av mig :) Fotona kan ni hitta på min andra blogg, här.
 
Hoppas ni har haft det bra!
 
Kram

Kommentera här: