Är det någon...

/ Permalink / 1
mer än jag som älskar loppisar? Såklart det är :) Visst är det kul! Man kan hitta hur mycket fina och spännande föremål som helst!
 
Idag tog vi en tur till en rätt så nyöppnad loppis. Där fanns hur mycket som helst! En liten tvättkorg fick följa med hem. Den blev perfekt att ha tidningar i :)
 
 
Sedan hittade jag en gammal hästsko och en stigbygel, helt i järn! Dessa kunde jag inte låta bli att köpa, hur coola som helst :)
 
Hästskon är riktigt tjock och tung!
 
Brodden i tån på skon...
 
brodden bak på hästskon, skillnad mot idag!
 
Stigbygeln, liten och söt, helt i järn. Undrar hur gammal den kan vara?
 
Jag gillar också gammalt porslin. Idag hittade jag en karott, så fin! Den hade troligtvis suttit hemma hos någon på väggen för den hade en upphängningsställning på sig. Troligtvis var den väldigt värdefull för någon och användes aldrig.
 
 
 
Gustavsberg :)
 
Det får allt bli lite loppisar i sommar. Det är ju superkul! Ta er en sväng ni med!
 
Ikväll har vi varit en sväng på Torpön. Där åt vi kvällsmat och det kan jag verkligen rekommendera! Så gott! Barnen tog pannkakor medan jag och Johan åt hamburgertallrik.
 
Supergott!
 
På Torpön träffade vi ett par cockerspanielsägare. Så kul att prata cocker! En av ägarna hade en cocker som hade samma pappa som Lilleman, nämnligen fine Mogge. Den andra ägaren var fodervärd till sin cocker och den kom från kenneln Pipaluks i Boxholm. Tiken var parad med Mogge, Lillemans pappa, och förhoppningsvis skulle det bli valpar om några veckor. Riktigt kul att träffa på andra cockerägare och prata cocker :)
 
Hoppas att ni har haft en bra dag!
Kram
#1 - - Lena:

Jag bara älskar loppisar & secondhand. :)

Svar: Ja, visst är det kul! Jag hoppas på att kunna besöka några stycken i sommar :)
malinlorentzon.se

Till top