Att det ska...

Skogsbacka / Permalink / 2
dröja så lång tid innan man ses... Helt galet! Idag har vi haft besök här i Skogsbacka av min moster Birgitta, hennes man Busse (heter egentligen Lennart men jag har kallat honom Busse sedan jag var liten så jag fortsätter med det :), två av deras barn Rikard och Anna och Annas barn Cissi och Greta. Det var så kul och jag är så glad att de kom ut hit till oss. Det är inte så ofta vi ses och det måste bli ändring på det. Moster bjöd på supergott fika, mycket prat och mycket skratt blev det. Helt toppenbra!
 
Pelargonerna blommar för fullt just nu. Såg ni på "Ernst" i torsdags? En pelargon var enligt honom en självklarhet i ett torp, så självklart finns det några här :)

Mårbacka, min favorit!
 
Pelargon från Åsens by och "Teklas hus". Köpte några sticklingar därifrån och de har vuxit massor och är så stora och fina nu.
 
Detta är en spetspelargon, riktigt söt!
 
Är det någon mer som är pelargongalen? Har ni tips på någon mer fin pelargon? Skriv gärna ner dem i kommentarsfältet här nedanför.
 
Livet efter Ludde går vidare men sorgen efter honom finns där än och kommer finnas länge. Häromdagen kom halsbandet som jag beställt hem. Det är ett hjärta som jag skulle kunna placera lite av hans aska i, men jag har valt att stoppa i päls som jag sparat sedan jag borstade honom sista gången.
 
En söt liten tass...
 
"L" för Ludde.
 
Jag beställde halsbandet genom appen "Etsy" och det funkade toppenbra.
 
Idag har Siri och jag pysslat i Snickarbo´n. Vi snickrade ihop ett kaninhinder men det passade också perfekt till Lilleman som agilityhinder :) Herregud, vad han kan hoppa!
 
Tjohoo, vad kul!
 
Det kommer allt att bli fler hopp framöver :) Så kul för både hund och förare!
 
Kram
 
#1 - - Hannah Margreta:

Vilket snyggt hopp!

Svar: Ja, visst är det o så grymt högt över :) Han tyckte att det var riktigt kul. Ha en bra dag!
malinlorentzon.se

#2 - - Emilie:

Gud vad högt han hoppar, jätteduktig! Även riktigt fina blommor :)

Svar: Ja, visst gör han :) Tack, jag verkligen älskar pelargoner! Ha en fortsatt bra dag!
Kram Malin
malinlorentzon.se

Till top