Igår gjorde ...

/ Flum Ride, Helix, Liseberg / Permalink / 0
vi årets Lisebergsbesök. Denna gången åkte vi samtidigt som det var Gothia cup och jag tänkte att nu kommer det vara sjukt mycket folk, men det var helt ok. Köa får man alltid göra och det var inga problem att gå omkring där inne. Det kändes luftigt. Vi åkte vi bara en gång. Jag och Johan fick sitta längst bak i båten och barnen där framme, så vi tänkte det att vi blir nog inte så blöta... Jag säger bara stackars Siri! Totalt dyngsur efter åket ha, ha. Det fanns en liten, liten fläck, stor som en femkrona, på hennes jeans där bak som var torr, annars var hela hon blöt!
 
Skönt att det var bra torkväder :) 
 
Helix
 
Min klara favorit är helt klart Helix, straxt följd av Balder. Helix är så grymt kul! Har ni någon favorit på Liseberg? Igår blev det tre åk med Helix. Man ska egentligen inte åka den om man har ryggproblem, men den går inte att motstå, så ryggen kändes allt igår kväll och idag har jag ont i höften. Det tar jag gärna för Helix är grymt kul :)
 
 
Liseberg är inte bara åkattraktioner utan det finns massor av fina blommor. De hade gjort iordning en lekpark inne på området, där Pariserhjulet stod. Jättefint och mysigt. Där fanns också ett café där man kunde köpa glass, kaffe m.m.
 
Vi brukar inte ta lotter på Liseberg men igår köpte vi några och vann, inga storvinster. Vi brukar aldrig vinna så dessa små vinster gladde oss!
 
 
Tack för den här gången Liseberg! Vi ses säkert nästa år!
 
Nej, nu får det nog bli ett bad! Underbart sommarväder ute idag!
 
Kram
Till top