Igår var vi...

Skogsbacka / Permalink / 0
på bakluckeloppis i Ydrefors igen och som jag skrev igår så hittade jag lite där. Lovade en presentation av sakerna idag så det är väl på sin tid att de kommer nu då...
 
Ett tvättbräda där tvättdelen är av koppar, inte så vanligt.
 
Tvättbrädan är namnad med CM.
 
Ett litermått, antingen att användas som just litermått eller att ha blommor i.
 
Ett grytunderlägg i luffarslöjd.
 
En söt liten lampa till ungarnas rum här i Skogsbacka.
 
Denna fina lampa ska få pryda Skogsbacka någonstans. Jag har inte bestämt var ännu.
 
Jag blev totalt förälskad i detta spisredskap, kommer inte på vad det heter nu... Perfekt till torpet!
 
Är sugen på att åka på fler loppisar. Man kan hitta så mycket fint!
 
Ikväll har Alva och jag tagit tag i ridandet igen. Hästarna har haft en välbehövlig och lång semester men nu är det dags att röra på sig igen. Det var så fint ute, lagom varmt och inte för mycket odjur som flög omkring. Vi skrittade mycket i backar, både uppför och nedför så imorgon kan det vara två små vänner som har träningsvärk. Kanske är vi fyra iofs. Vi har nog legat av oss också både Alva och jag.
 
 
Ja,sommaren börjar gå mot sitt slut. Jag börjar fundera på hur det ska gå att flytta in till stan igen och jag vill inte! Jag vill inte på något sätt flytta in till stan igen. När man kan ha det så bra på landet, varför ska man bo i stan? Det finns tyvärr inget val, jag gjorde mitt misstag för många, många år sedan, som sa "ok, vi kan väl bo i stan". Nu är det för sent... och det är något jag ångrar, stort!
 
Jag har redan börjat planera för nästa sommar här i Skogsbacka. Då kommer det att flytta hit tre Kindahönor :) Jag ska köpa tre stycken av min bror, som han märker upp. De bor här på sommaren och sedan hos honom då vi inte bor här så mycket och sedan kommer de tillbaka sommaren därpå osv. Det ska bli så mysigt!
 
Mysig med små söta hönor i Skogsbacka nästa år!
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Kram
Till top