När det var som...

/ Permalink / 0
tyngst så kändes det som om att "det här kommer aldrig att gå, hur ska jag klara av detta?". Det går, om än väldigt sakta framåt. Gråter, det gör jag fortfarande men nu har jag vågat ta på mig mascara igen. Det var inte lönt tidigare. 
 
Det är en väldig tur att vi har Lilleman att ägna oss åt. För fy så hemskt att inte ha någon hund kvar. Det måste vara gräsligt tomt. Siri och jag har varit och shoppat ben, godis, leksaker och en ny Y-sele från Hurtta. Vi försökte trösta oss med det men i bilen på vägen hem från djuraffären grät vi bägge två. Det gick sådär med tröstshoppingen... Fin blev han i varje fall, Lilleman, och bra var den också!
 
 
Jag är supernöjd med Hurttas hundtillbehör. Är det någon mer som använder det till sin hund? Vad tycker ni?
 
Vi leker med Lilleman, men han sörjer han också... Igår åt han inte på hela dagen, inte förrän på kvällen. Han går och väntar och kikar efter Ludde. Så sorgligt att se...
 
Fotbollar är kul!
 
Denna är toppen! Från IKEA :)
 
Jag har fått frågan om det blir en ny hund nu? Vad ska du ha för ras? Nej, nu blir det ingen ny hund för tillfället. Ludde ska sörjas klart. Sedan ska vi ha en hund till :) Det ska vara en tik och självklart en cocker. Vad skulle jag annars ha för ras? Det finns ingen bättre!!!
 
Kram
Till top