Nu var ...

Inredning, Skogsbacka / Skogsbacka, hemtex, livetpålandet, torp / Permalink / 0
det ett tag sedan jag skrev här på bloggen men det har varit fullt upp. Sedan har jag kännt mig rätt låg efter att vi tog bort Ludde men det känns som om att det är på väg åt rätt håll. Fast det kommer att ta tid. Klumpen i bröstet kommer sitta länge...
 
Tur jag har min Lilleman!
 
Här i Skogsbacka är det riktigt bra! Idag har korna kommit också. Tre stycken, två kvigor och en sinko, så fina!
 
Idag har vi varit iväg på loppis igen. Jag samlar på en sorts tavlor och hittade där två stycken som fick komma med hem.
 
 
 
 
Blir perfekt till min lilla samling :)
 
Till sist så har landet äntligen blivit klart! Det tog sin lilla tid men blev riktigt bra. Kirskål kommer det säkert att komma men nu blir det lättare att hålla ordning på den.
 
 
Dynorna blev så fina på verandan. Lite extra kul var det att Hemtex, där jag köpte dem, hörde av sig och ville använda bilden, självklart fick de det :)
 
Bland bergen på trädgården i Skogsbacka växer dessa söta blommor.
 
På tisdagskvällarna anordnas det tipspromenad i Asby. Vi har varit med de felsta gånger, riktigt trevligt och kul att träffa på fler som bor häromkring. Igår var det tipspromenad, hoppborg och boxning. Gustav och Johan tog sig en omgång :) Undrar vem som vann???
 
 
När vi var klara där åkte vi till Österbymo och köpte pizza. Den var verkligen riktigt god! Fem stjärnor av fem från oss alla!
 
På vägen hem fick vi se denna fina regnbåge som nästan var dubbel.
 
Hur har ni det såhär mitt i sommaren? Vädret är sissådär, vad hittar ni på? Ikväll kommer våra fd. grannar på grill. Det ska verkligen bli kul!
 
Kram på er!
Till top