Idag har vi...

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
åkt ut till vårt lilla torp. Det är så spännande nu på våren, det är vår första vår i torpet, att se vad för sorts blommor och andra växtligheter som dyker upp. Jag blev så glad idag när vi kom ut för lite här och där växte det snödroppar och krokus. Så det blev såklart krälkortdags :) Med kameran i högsta hugg kravlade jag fram där på gräsmattan ha, ha.
 
 
 
 
Därefter blev det lite fix i landen. Jag klippte bort allt gammalt och räfsade iordning. Det var riktigt skönt ute trots att inte solen visade sig.
 
Rensat och klart!
 
 
Nu längtar vi tills vi kan sätta igång vattnet igen. Ska bli riktigt skönt att slippa dra på vattendunkar varje gång vi åker ut. Sedan att det inte är svinkallt ute och inne är självklart ett plus i kanten :)
 
Nu funderar jag på att skaffa en ganska stor gammal kista att ha som soffbord. Jag har en gammal amerikakoffert hemma, som skulle kanske passa men den luktar allt annat än rosor inuti. Har ni något förslag på vad man kan lägga i kofferten för att lukten ska försvinna? Skulle vara perfekt att kunna använda kofferten som förvaring också nu när ändå möjligheten finns.
 
Hoppa ni har haft en bra onsdag!
 
PS. Gillar ni det ni läser så klicka på hjärtat :) DS.
 
Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Matilda Berlin:

Men åhh så fint! Älskar verkligen tiden på våren när alla knoppar börjar slå ut och man ser dom där första blommorna krypa fram =)

Svar: Taaack! Ja, det är så mysigt :) Bästa årstiden nu.
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :