Vi har haft...

publicerat i Allmänt;
en fantastiskt mysig helg i Göteborg, hela familjen. I år var det andra året i rad som vi åkte hela familjen på Gothenburg Horse Show. Det är så kul att få med hela familjen på detta fantastiska evenemang. Vi har åter igen bott på hotellet Scandic Opalen. Det är knappt 5 minuters promenad därifrån till Scandinavium, perfekt. I år fick vi bo allra längst upp, till barnens förtjusning. Själv strök jag längs väggarna, jag har lite smått höjdskräck!
 
 
Sedan kan jag inte annat än beundra utsikten. Fast när jag tog detta foto var jag så långt borta från fönstret som möjligt och armarna var fullt utsträckta ha, ha. Killade riktigt i kistan när jag tittade ner, hua!
 
På seneftermiddagen gick jag själv på mässan och fixade med det mesta. Johan och barnen passade på att bada på hotellet. Det var allt värt att köpa en biljett till mässan för 130kr och slippa trängas och slippa stressen som annars lätt uppstår då man vill gå på mässan samtidigt som det är spännande tävlingar.
 
Dags för ett mässbesök.
 
Något som vi har som tradition är att köpa gott godis till hästarna, utan en massa tillsatser, vid PS of Swedens monter. Så blev det även i år.
 
 
Gullan får en hink med en massa olika godisbitar. Hinken innhåller bl.a. ananas, banan, lakrits, hallon, grönt äpple, persika. Ska bli spännande att se vad hon tycker om det :)
 
Jag passade också på att köpa henne ett par nya dressyrschabrak och ett par lindor. Charlies hade bra mässpris på Kingslandschabrak.
 
 
Sedan älskar jag Eskadron-schabraken så det fick bli ett sådant också, med lindor till.
 
Kvällen gick fasligt fort. När jag var klar blev det pizza med familjen på Pizzeria Heden. De har supergoda pizzor! Tunna, inte en massa deg och många olika sorter att välja på. Vi var där förra året och gjorde en repris i år. Mätta och väldigt nöjda i år med!
 
Kvällen avslutades på hotellrummet med en fantastisk utsikt över ett vackert Göteborg.
 
Lördagen började skapligt tidigt. Hotellfrukost och sedan drog vi till Scandinavium. Där letade vi upp Michaela Görloff, som vi köpte Blacky av, och pratade med henne. Vi tittade på alla fina pannband hon tillverkar. Michaela är en fantastisk person med en otrolig drivkraft! Jag är så imponerad av henne och allt som hon gör. Vill ni läsa mer om vad hon gör så titta in här.
 
Sedan var det dags för hoppning. Dagen började toppen. Malin Baryard Johnson vann första tävlingen och stämningen var verkligen på topp! Man ryser i hela kroppen, det är helt magiskt på GHS!
 
 
Gustav och Johan gick själva på mässan och Gustav var med i en tävling där han vann förstapris. Ett dressyrschabrak och en Agriaponny som har fått namnet Browny :)
 
Lite shoppning blev det allt på lördagen också. Alva shoppade ett nytt schabrak till Blacky. Tror det kommer passa honom perfekt!
 
För min egen del går det åt en del ridkläder nu när jag rider så mycket. Jag hade turen att hitta ett par ridbyxor till bra pris...
de enda som passar en sådan långbent människa som mig :)
 
och en ridväst nu till våren...
 
Det var en riktigt lyckad dag på GHS och alla var så nöjda! Johan och Gustav var inte med på kvällen utan de gick på bio istället. Höjdaren för Gustav på kvällen var nog att han mötte Samir, i Samir och Viktor, i hotellkorridoren på kvällen :) och att Samir bodde precis snett utanför vårt rum :)
 
Tjejerna har redan planerat att åka på GHS nästa år igen och jag är inte emot! Jag hänger med! GHS är det bästa på hela året! Stämningen, shoppingen, hästarna, tävlingarna det får en att verkligen längta! Så det är bara dags att börja spara :)
 
Hoppas ni har haft en bra påsk! Några som fick en annorlunda påsk var mina föräldrar som var så snälla och ställde upp som djurvakt! Det kan hända mycket under några dagar här och jag hoppas verkligen inte att de är avskräckta tills nästa år...
 
Kram

Taggar: Eskadron, GHS, Gotheburghorseshow, Kingsland, Pikeur, hästhoppning;

Kommentera inlägget här :