Att man kan...

Skogsbacka / Permalink / 0
få träningsvärk av att rensa kirskål, det trodde jag inte. I förrgår hade jag så ont i baksidan av låren och kunde inte förstå varför, tills jag kom på att jag rensat kirskål och stått böjd över det lilla landet några timmar. Herregud, det är skrämmande så otränad man är :)
 
I går eftermiddag blev det en sväng till Skogsbacka igen. Vi ska fixa iordning några rör så jag skulle visa rörkillen vad han skulle göra för jobb. Jag passade då på att fortsätta jobbet "Operation kirkskål". Jag blötte dagstidningar och lade ut i landet. Därefter skulle jag samsas med 10*2 m markduk! Det gick skapligt... När jag la ut den skar jag hål för de växter jag sparade och trädde igenom dem. Sist skulle jorden på plats och den räckte såklart inte, men jag la på det vi hade och fäste markduken så att den ska ligga på plats tills jag kommer med mer jord.
 
Markduken ska såklart jämnas till längs landet.
 
Jag skulle gärna vilja få tag på lite fin sten att lägga runt landet, jag tror det skulle bli fint. Nu tror jag inte att landet kommer att bli helt fritt från kirskål men förhoppningsvis blir det inte så mycket och det kommer att bli lättare att hålla rent från den.
 
Har ni något annat tips på att få bort kirskål?
 
Ha en fortsatt bra tisdag!
 
Kram
Till top