Idag har det...

Skogsbacka / Permalink / 0
varit tävlingsdags för Alva och Blacky. De startade först i förklassen. Det gick riktigt bra, de red toppenbra vägar och hade fint flyt. Naturligtvis var Blacky tvungen att stanna på ett hinder. Alva var trött i benen och orkade inte att hålla om så hon visste varför det kom ett stopp, då passade han på den lille busen. De tog hindret sedan igen och fullföljde banan riktigt bra.
 
Sedan var det en paus innan det var dags för lagklassen. Liten paus och energiintag för både häst och ryttare. Sist Alva red i lagklassen, då vi var i Grankärr, gick det inget vidare. Så det var lite smått nervöst idag. Idag var det däremot något helt annat. Det gick helt suveränt bra! Jag tror inte att Alva och Blacky någonsin gjort en sådan bra runda. Toppenbra tempo och flyt, vilket resulterade i en 0-runda. Det kändes som en seger :) Yes, det finns där (det vet vi iofs)!
 
 
 
Det blev ingen omhoppning i lagklassen så det är bara att ta nya tag. Sista omgången med laget blir om ett par veckor, den 28 maj. Då är det en tjej i stallet som ställer upp och följer med Alva eftersom jag har balfotografering inbokad. Helt fantastiskt att det finns de som ställer upp, bara sådär! Rebecca, du är toppen! 
 
Fantastiska tjejer i Holavedens lag!
 
I går var Gustav och jag en sväng i Skogsbacka. Jag har inte kunnat släppa landet, vid huset, som är FULLT av kirskål! Det gäller att få bort kirskålen innan den börjar blomma. Så efter att ha tänt i brasan, gick jag ut och började operation rensning. När jag hållt på ett tag undrade jag vad jag gett mig in på!
 
Fullt med kirskål!
 
Ett evighetsarbete, men skam den som ger sig. Till slut efter några timmar och ett antal skottkärror med kirskål så var i stort sett allt borta.
 
 
Nu ska jag ut i morgon. Det räcker inte med att bara ta bort kirskålen, utan nu ska det först på uppblötta dagstidningar, sedan markduk på det och därefter jord. Det ska sedan ligga på landet i ett par år, minst. Ska bli spännande att testa för några gifter vill jag inte använda.
 
Hoppas att ni har haft en bra helg! Nu är väl temperaturen normal för årstiden men fy vad kallt det har varit jämfört med lite mer än en vecka sedan.
 
Kram
Till top