Igår var...

/ Barnens Hinderbana / Permalink / 0
var det äntligen dags för Gustav att göra sin start i "Barnens Hinderbana". Det var fuuuuuullllllllltttttt med barn! Glada barn! Överallt! Vilken fest! Innan kunde Gustav gå en liten bit av banan. Sedan var det dags att samlas för foto. Därefter skulle barnen prickas av innan start. Det gick inte! Ungar överallt ha, ha. Så de struntade i det. Alla barn som skulle starta fick armband. När han fått armbandet fick han klara sig själv. Det är stort, att klara sig själv bland en massa okända. Några barn blev ledsna, men Gustav fixade detta toppen! Han gick till de andra barnen och ställde sig i starten. Sedan var det snart dags.
 
Fullt koncentrerad!
 
Så gick starten och han sprang iväg. Vi ställde oss vid banan och efter en stund så var han där. Underbart att se hans lyckliga ansikte när vi hejade på honom!
 
Heja Gustav!
 
Han drog vidare till armgången...
 
En tuff gren som han klarade riktigt bra!
 
Därefter blev det att springa uppför en backe och bära på en 10kg-boll, labyrint, balansgång, klättra upp och åka rutschkana ner, balansgång över vattnet och sedan till sist gatloppet, där han fick möta gladiatorerna Ymer, Pansar, Phoenix, Kitsune, Björk, Hero, Toro och Amazon.
 
Tänk er känslan att vara liten och möta dessa stora galdiatorer...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Underbara gladiatorer! Ni har förgyllt många barns dag!
 
Detta var en riktig toppendag och vädret var fantastiskt! En riktig folkfest! Hoppas att det blir av nästa år igen. Då kommer vi tillbaka!
 
Kram
Till top