Oj, vad vi...

Skogsbacka / Permalink / 0
jobbade igår, jag och brorsan, med att göra hagar i Skogsbacka. Vi höll på i stort sett hela dagen. Vi stolpade, satte i isolatorer, drog eltråd, fixade med elaggregatet. Jag är väldigt glad att det var mulet igår för annars hade det varit ohållbart.
 
Starten :)
 
En del av det färdiga resultatet.
 
Det blev så snyggt! Bort med gammal taggtråd och dit med eltråd. Jag kan lova att hästarna kommer inte att svälta i sommar! Utan brorsans hjälp hade jag inte klarat att fixa detta så ett stort tack till honom! Du är bäst!
 
Vi har fått en ny granne i Skogsbacka...
 
 
Familjen Talgoxe har flyttat in i den ena fågelholken som vi fick i inflyttningspresent av brorsan med familj. Så mysigt med en liten fågelfamilj! Några andra som flyttat in bredvid vår tomt är också dessa söta flickor...
 
Ni är så välkomna!
 
Igår blev det också lite planterat. Siri planterade jordgubbsplantor i drivbänken. Jag fixade iordning lilla landet bredvid verandan och där planterade jag lavendel.
 
 
I trädgården har jag också planterat en fläderbuske. Lavendel och fläder är växter som de ofta hade förr i tiden. Passande i torpet tycker jag. 
 
Fotograferingen i lördags blev såååå lyckad! Ikväll ska jag försöka sätt mig och fixa iordning en del av korten. Det blev många bra!
 
Hoppas att ni har haft en bra helg! Har ni tips på några andra fina växter från förr som man kan plantera så får ni gärna tipsa mig.
 
Kram
Till top