Det är sjukstuga...

Inredning / Permalink / 1
här för tillfället. En magsjuka tyckte att det var på sin plats att besöka oss. Så fruktansvärt ovälkommen är den! Nu finns det värre sjukdomar än magsjuka, så egentligen ska jag inte gnälla. Fast sett till lindriga sjukdomar så är den väldigt otrevlig! I och för sig går den över skapligt fort, om man nu inte lyckas få om den och den tar ett varv till i familjen och ett varv till... Glömmer aldrig den våren då vi hade magsjuka i fem omgångar. Till slut trodde jag att vi hade fel på vattnet... Helt galet! Vi tvättade och spritade, tvättade och spritade men det hjälpte inte särskilt bra som ni förstår.
 
Än så länge har jag klarat mig "peppar, peppar ta i trä" men det är väl inte värt att jag ropar "Hej" än för då ligger jag väl där med huvudet nedtryckt i holken och hulkar. Idag tog jag därför tag i att putsa fönstrena och hänga upp julgardiner. Jag vill gärna ha det fint till första advent och om, jag säger bara om, jag skulle bli liggandes och inget är gjort så skulle det inte vara några julgardiner på plats tills på söndag.
 
Nedervåningen är nu klar och i morgon ska jag ta tag i övervåningen.
 
Mitt i all magsjuka så har vi en liten ljusglimt, lilla Sessan såklart. Hon är sååååå busig! Ni ser gardinerna här ovan, jätteroliga att klättra i om ni frågar henne. Jag tycker det är mindre kul... Hon är som en liten levandes motor. Det räcker ibland att bara titta på henne så börjar hon spinna. Det funkar toppen med övriga fyrbenta och Sessan har börjat våga sig närmare Lilleman. Han har en väldigt rolig svans ha, ha.
 
Mysiga lilla Sessan!
 
Nej, nu är det dags att krypa till kojs. Kanske kan sova bort bacillerna...
 
Kram
#1 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

söt misse! krya på er

Svar: Tack!!! 🌷
malinlorentzon.se

Till top