Idag har jag...

/ Fotografering / Permalink / 0
levererat mina allra första studentbilder och allra första balbilder. Jag är så glad att jag fått fota och stolt för fotona blev riktigt bra. (Kan låta skrytsamt, men då får ni tycka det hi,hi). Penny, som jag fotat, var ingen svårfotad person, tvärtom, vädret var toppen, ja det var helt enkelt två kanontillfällen! Tack Pernilla m familj för att jag fick äran att vara med och dokumentera er dotters stora dagar!
 
 
 
Är det någon som är sugen på att bli fotad så går det bra att maila! Ni kan läsa mer på min fotoblogg som ni hittar här eller på min hemsida som jag håller på att bygga upp. Den hittar du här.
 
Idag har vädret verkligen varit höstigt. Det har regnat och varit mörkt i stort sett hela dagen. 2/3 barn har varit på Busfabriken och Alva har varit på konfaträff. Jag har varit i stallet och lunchat hästarna, levererat bilder, fikat och haft det riktigt bra. Ikväll börjar äntligen mitt favoritprogram "Det sitter i väggarna". Har ni sett det? Om inte, gör det! Det är riktigt bra! Historikern Christopher O´Regan tar reda på husets historia och byggnadsantikvarien Erika Åberg hjälper till att fixa till i huset.
Hoppas att ni har haft en bra tisdag!
Kram
Till top