Om lite mer än...

/ Sessan, iphone 7 plus, sköldpaddsfärgad / Permalink / 0
en vecka så smäller det. Om lite mer än en vecka kommer familjen Lorentzon att berikas med ännu ett litet liv. Om lite mer än en vecka är lilla Sessan leveransklar och redo att flytta hemifrån :) Åh, vad vi ser fram emot det!
 
Vår lilla Sessa!
 
Vi är så glada att denna lilla tjej ska komma till oss. Hon är verkligen en supermysig liten tjej. Hon älskar att ligga på rygg och bli kliad på magen :)  Det är en busig liten tjej också så nu får Missan någon att busa med. Minus gillar inte Missans bus särskilt mycket så förhoppningsvis blir han lite mer ointressant nu när Sessan kommer.
 
Idag kom ett trevligt paket på posten :) Som jag har väntat, men nu äntligen kom den...
 
en Iphone 7 plus! Färgen är ju underbar!
 
Jag älskar teknik och teknikprylar så det ska bli så kul att sätta tänderna i denna lilla ljuvliga sak. Ja, jag får vänta tills i morgon för jag har satt på ett displayskydd så telefonen får inte användas på 12 timmar! Ja, ni läste rätt 12 timmar! Helt galet! Som att sätta en stor godispåse framför någon som är godissugen... Ja, ja den som väntar på något... ja, ni vet.
 
I morgon är det den bästa dagen i veckan, fantastiska fredag! Det är inte heller fel att jag började jobba 1 timme tidigare i tisdags och slutar 1 timme tidigare i morgon, woop, woop!
 
Önskar er alla en go fredag!
 
Kram
 
Till top