Vad hände...

Skogsbacka / Permalink / 0
egentligen! Vilket väder. Full snöstorm och här sitter jag i torpet med en bil som har sommardäck på. Det kanske får bli hemfärd redan ikväll. Skit också!
 
 
Idag har brorsan hjälpt mig att stänga av vattnet. Jag skulle säkert klara det själv men det är roligare att fixa detta tillsammans. Syskontid är inte fel :) Att stänga av vattnet är så deppigt! Nu blir det att dra dunkar varje helg istället. Det gick helt ok förra vintern så det kommer att gå bra denna vintern också :) Positivt tänkade och om 5 månader så åker vattnet på igen. Det kommer att gå fort.
 
En liten råtta till hade varit alldeles för sugen på osten som satt fast i råttfällan och åkt dit. Riktigt bra fällor de där "Giljotti".
 
Hur det har gått med lärarlönelyftet för min del... Jo, i veckan skulle de som fått lönelyftet få ett mail. Jag har inte fått något, vilket jag innerst inne förstod att jag inte skulle få, men hoppet är ju det sista som överger en, eller hur.  Hur det nu känns, att vara en av de på skolan som är i botten eller som en kollega sa "skiten", ja det kan ni säkert räkna ut själva.
 
Nej, det är väl bara att bryta ihop och komma igen. Det finns ju alltid de som har det värre, som mamma brukar säga. Pepp, pepp, pepp!
 
Nu ska jag njuta av lugnet innan min lilla familj kommer hit.
 
Världens bästa Lilleman!
 
Kram på er!
 
Till top