Äntligen är det...

/ Permalink / 0
fredag och helg! Jag är så trött, totalt, helt skitslut om jag får uttrycka mig så. Det känns som att det är dags för ledigt och det är det ju snart, om en vecka väntar novemberlovet! Tack och lov men först en skön helg att se fram emot.
 
I veckan kom beställningen från Fanny Michel. Tunikan blev toppenbra! Har ni kikat in på deras hemsida? Om inte, gör det, för där finns så mycket snyggt!
 
Helt underbart skön och riktigt snygg.
 
Jag beställde inte bara tunikan utan jag beställde en väska också. Jag har länge önskat en sådan så nu fick det bli en. Inte blev jag missnöjd! Den är så snygg och jag är verkligen supernöjd!
 
 
Inuti väskan finns en mindre väska så att man lätt och smidigt hittar nycklar och mobiltelefon.
 
Idag har jag varit och fixat till naglarna. Det blev inget nytt denna gången utan nu ska naglarna få vila så kanske de blir lite extra fina till jul. Nu gäller det ju bara att inte bita på dem...
 
Det börjar bli glöggtider. Jag är ute efter söta glöggmuggar men tycker inte jag hittar några. Har ni några tips? Jag är ute efter glöggmuggar i mysig, lantlig stil.
 
Har ni inte testat köttfärsbiffarna i timjanssås som jag tipsade om häromdagen så måste ni göra det. Det var så gott!!! Helt klart en rätt som jag kommer göra fler gånger.
 
Hoppas ni får en riktigt bra fredagskväll!
 
Kram
Till top