Det är så kul...

/ Permalink / 0
när ni läsare gillar mina inlägg och lämnar kommentarer eller klickar på det rosa gillahjärtat längst ner i inläggen. Det är riktigt roligt när jag träffar er läsare IRL och får höra att ni tycker att fotona på bloggen är så fina och att ni gillar att läsa mina inlägg. Det värmer verkligen! Lusten att blogga blir större av all denna positiva respons! Superkul! Tack!
 
Häromdagen fick jag en gullig kommentar från företaget som tillverkat Amadeus och Luddes urnor. Tänk de hittade hit, till lilla mig :) Ni som är nyfikna på hur Ludde och Amadeus urnor ser ut kan kika på dem här. Enkla och väldigt vackra.
 
Just nu är jag så gräsligt ridsugen... Gullan är som ni kanske vet inte ok så det blir äpplen, mys och kärlek. Jag håller på att tappa stinget, fast det har ni väl redan förstått, det är rätt deppigt emellanåt. Jag som ridit minst 4 ggr i veckan till nu 0... Ja, ni kan säkert tänka er. Igår satt jag och läste hästannonser och hittade ett par hästar jag absolut skulle kunna tänka mig att provrida. Fast det går ju inte... det går ju INTE. Fast drömma måste jag och mål måste jag ha fast just nu känns det väldigt avlägset. Det är så frustrerande! Känns som om jag skulle kunna krypa ur skinnet! Åh, vad jag längtar efter ett ordentligt dressyrpass! Ett sådant där svettigt pass. Sista ordentliga dressyrpasset jag red på Gullan för min tränare var ett sådant där wow-pass, ett sådant pass då jag inte ville sluta utan skulle kunnat fortsätta hur länge som helst. Åh, vad jag saknar det. Älskade Gullan!
 
Vackrast och klokast!
 
Som sagt är det väldigt skönt att det är tisdag i morgon. Hur har er måndag varit?
 
I morgon börjar jag dagen lugnt! Sovmorgon och då blir det långpromenad med Lilleman på förmiddagen. Ska bli mysigt!
Ha en fortsatt trevlig måndagskväll!
 
Kram
Till top