Det finns inte...

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
mycket som skrämmer mig, men när jag lyfter på en kudde och står öga mot öga med en liten mus, ja då ger jag full hals varefter jag börjar asflabba ha, ha. Detta hände mig igår då jag dammsög på övervåningen i Skogsbacka. Förra helgen märkte vi att vi fått nya inneboende. Vi vet inte hur många de är, men i veckan var jag på Granngården och köpte denna...
 
 
Direkt när jag kom till Skogsbacka igår så satte jag denna musavskräckare i kontakten. Jag tror att det gjorde det obehagligt för den lilla musen och att det var därför vi stötte på varandra. Hon var riktigt söt men jag vill inte på något sätt ha henne här inne, hur söt hon än är. Nu hoppas jag att hon tar sitt förnuft till fånga och flyttar ut annars kanske hon fastnar i någon annan av råttfällorna jag satt ut. Funkar inte detta tar vi med en annan fälla nästa helg... nämnligen Missan :)
 
Äntligen har jag hittat glöggmuggar. De är så små och söta! Jag var en sväng på Erikshjälpen och hittade dessa. Tyckte att de var riktigt fina.
 
 
Jag hittade också detta fina fat! Ett Gustavsberg.
 
 
Eftersom det är lite ovanligt så kunde jag inte låta bli att köpa det. Är det någon som vet vad det kan ha använts till? 
 
I helgen har det också blivit pyssel och mys med finaste tjejen, Gullan. Borstning, ryktning, finputsning av manen och promenad i det underbara höstvädret.
 
Allt detta är så mysigt men så ledsamt på samma gång. Jag har en stor klump i bröstet varje gång jag är i stallet nuförtiden. Stallet som alltid har varit det bästa som finns har nu blivit väldigt tungt och ledsamt.
 
Ikväll är det myskväll i Skogsbacka. Gustav och jag ska stanna över tills i morgon, för i morgon kommer sotaren. Vi får väl hoppas att det blir en lugn natt och ingen liten mus som lever rövare ha, ha.
 
Kram på er!

Kommentera inlägget här :