För ett par veckor...

Inredning, Skogsbacka / Fönsterremsa, Skogsbacka, Torp / Permalink / 1
sedan hade vi en elektriker ute i Skogsbacka som fixade den el som inte var jordad. Ny ledning fick dras i sovrummet och det medförde att vi fick köpa nya sänglampor. Jag hittade dessa på IKEA. Visst är de fina och de har verkligen en lantlig stil.
 
 
Nu måste vi bara hitta en taklampa också. Jag är ute efter en plafond av något slag. Vi får väl se vad det kan bli.
 
I helgen har vi haft det riktigt mysigt. Vi har eldat i keddyn i storarummet och i järnspisen i köket. Det blir en sån underbart skön värme. Nackdelen är att jag fryser som en tok när jag kommer hem till stan ha, ha. Här är verkligen svinkallt!
 
Vi har gått skogspromenad och Lilleman har sprungit lös. Han är jätteduktig. Lilleman springer inte längre än att han har koll på var vi är. När han kommer tillbaka till mig så får han en liten godisbit. Allt för att jag ska vara kul att komma till :)
 
I lördags var jag och Johan en sväng på stan. Lister till kylskåpet i Skogsbacka införskaffades och så hittade jag denna fina gravlykta på ÖB. Blev så fint vid Ludde och co:s grav.
 
 
Idag har jag höstpysslat för fullt. Innanfönstrena som är ditsatta på övervåningen, i hallen och i vårt sovrum, har fått fönsterremsor över springorna för att hålla kalluften ute.
 
Mellan fönstrena kan man ha fetvadd och vitmossa men i år kör jag vidare på hemmasydda korvar fyllda med ris. De suger åt sig fukt riktigt bra.

 
Innanfönstrena har fått nya beslag. På fönstrena ute i hallen på övervåningen fanns det inga beslag alls innan men nu finns det fina sådana :) Det blev riktigt bra! Fönstrena sitter på plats ordentligt och kan inte lossna.
 
Beslagen har jag beställt från Gysinge byggnadsvård.
 
Jag har så många planer för mitt, oups "vårt" ska det visst vara, Skogsbacka. Det är så roligt så jag skulle vilja sätta igång på en gång.
 
Hoppas ni alla har haft en bra helg!
 
Kram
#1 - - ida:

gud vilken härlig tapet på bilden med lamporna!!

Svar: Ja, visst är det :)
malinlorentzon.se

Till top