Igår fick jag...

/ Fannymichel, halsband, kumihimo, missislodesign, tunika / Permalink / 1
en hel del gjort. Jag rensade ur mina garderober, la in kläderna i färgordning. Bara det är ju helt fantastiskt ha, ha. Vi får väl se hur länge det håller sig så. Just nu är det väldigt fint. Tre hela sopsäckar fyllda med gamla kläder blev det. Tom garderob = shoppingdags! Så igår kväll skickade jag efter en tunika från Fanny Michel. Jag bara älskar deras kläder :)
 
 
Det blir inte så mycket pysslande nu förtiden, men ett halsband har det blivit som nu är klart och ska levereras till en köpare :) Det är ett kumihimohalsband med strasspärla. Det är svårt att göra pärlan rättvis på fotot. Den är mycket finare i verkligheten! En riktig liten juvel som gnistrar riktigt vackert!
 
Siri fick vara halsbandsmodell :)
 
Idag blir det lugnt. En sväng till stallet och sedan blir det torpdags :) Det gäller att utnyttja alla dagar som är smidiga i torpet nu för snart är det dags att stänga av vattnet. Fy så deppigt! Fast ni känner ju mig, inte slutar jag åka dig pga att vattnet stängts av. Då åker vattendunkarna med istället :) Drömmen är att vinterisolera vattnet! Det är roligt att ha drömmar och mål :) Har ni några?
 
Ett litet musiktips såhär på lördagsförmiddagen. Har ni hört låten "Lost in you" med LP? Den är så bra! Eller vad tycker ni?
 
 
Hoppas ni får en görgo´ lördag!
 
Kram
 
#1 - - Frida:

Åh va skönt att få ordning i garderoben, min ser hemsk ut, allt är bara inslängt så man hittar ingenting haha.
Jättefin tunika :)
Vilken bra låt :)

Svar: Ja, det är riktigt skönt! Ha en bra lördag!
malinlorentzon.se

Till top