Underbara helg...

varför gör du såhär mot mig varje söndag? Varför gör du slut för att sedan på fredagen komma tillbaka. Du kan väl stanna hos mig hela tiden! Ha, ha, nä skämt å sido så är det väl bra med en vardag... eller inte. 
 
Helgen har varit toppen. Gustav har spelat poolspel i innebandy. Han var jätteduktig som målvakt när jag var och tittade. Han hann både med att vakta målet och vinka och skicka slängpussar till mig, sötnos!
 
Duktig målis!
 
Vi åkte såklart till torpet och fixade och donade. Jag har gjort dörrkransar till torpet. De har enbart varit klädda med mossa men i lördags hittade jag en massa fint pynt hos några blomsterhandlare i stan.
 
Innan pynt...
 
Det fula, ljusa är kemiskt trä som jag fyllt i sprickorna i dörrarna med. Dörrarna får se ut så tills det blir lite varmare igen. Då ska jag måla dem.
 
Såhär blev kransarna när de blev klara:
Såhär blev resultatet.
 
 
 
I helgen åkte även min morfars gamla fågelbord fram och snacka om att det var populärt :) Fåglarna flög i skytteltrafik till fågelbordet. Nu måste här skaffas en massa mat. Brukar ni mata fåglarna?
 
 
Min morfar var snickare och jag har en del saker som han har tillverkat och det är så roligt att kunna använda dem. Jag har två stolar som han har tillverkat. De har fått bli nattygsbord i Skogsbacka. De passar perfekt i vårt sovrum med sin gröna färg.
Blev riktigt bra.
 
Hoppas ni har haft en bra helg och njutit och inte stressat.
 
Kram

Kommentera här: