Veckans jobbigaste...

/ arlaköket, buzzador, färskostkvargbuzz, syradgrädde, syradgräddebuzz / Permalink / 0
dag är gjord och nu rullar det på mot helg igen. Så skönt! Är rätt trött och depp för tillfället, på mycket, så en helg att återhämta sig på ska bli skönt.
 
Igår var vi en sväng och hälsade på Sessan igen. Kattungarna har vuxit så mycket, är så busiga och så fantastiskt söta! Lilla Sessan plockade jag upp rätt så snart efter att vi kommit och hon somnade straxt i min famn. Alltså, hur mysigt var inte det!
 
 
Sedan gick centrifugeringen på tvättmaskinen igång och då vaknade hon helt förskräckt ha,ha.
 
Åh, vad vi längtar!
 
Är hon inte söt!? Ser ni att hon har en liten röd fläck på varje tass.
 
Sessans ena syster är ännu till salu. En sådan söt liten kattfröken som gärna vill ha ett hem att komma till. Vet ni någon som är sugen så maila mig. Mailadressen finns till höger på förstsidan i bloggen.
 
Ursöt!
 
Sedan finns denna hane också till salu men på honom är det lite restriktioner. Han ska gå till avel först.
Sedan är vi väldigt sugna på honom med...
 
Jag har kommit med i två buzzadorkampanjer. Den ena är för Arla färskost + kvarg och den andra är för Arla köket syrad grädde.
 
 
 
Idag när jag kom hem från jobbet testade jag Arla Färskost + kvarg. Den var riktigt god!!! Gjorde mig en smörgås med den osten och paprika på. Det var en god smak som var lite syrlig. Jag kan varmt rekommendera den!
 
Arla Färskost + kvarg med paprika. Gott!
 
Nu får vi se vad jag hittar på med grädden. Det fanns goda recept på baksidan av gräddpaketen, kanske blir något av dem.
 
Nu är det strax dax för stallet. Ska bli skönt att rensa huvudet.
 
Kram
Till top