Idag har...

Skogsbacka / Cocker Spaniel, Höstblommor, Skogsbacka / Permalink / 0
vi firat! Idag har vi haft Skogsbacka 1 år! Tillträdesdagen var idag för ett år sedan, den 25 september och därmed också första övernattningen. Jag minns hur tyst jag tyckte det var, sådär så att det susade i öronen. Så skönt! Under detta år har vi lärt känna nya grannar som visat sig vara toppen! Njutit av alla årstiderna. Fixat och donat i torpet. Sakta gjort stilen i torpet till vår egen. Vi skyndar långsamt, jag försöker i varje fall, det finns så mycket jag vill göra och helst ska det ske med detsamma ha, ha.
 

Vi får väl fira detta med en ny header, en höstheader :) Denna gången fick Lilleman vara med. Han älskar att stå på trappan och ha koll på läget :) Var tvungen att fota honom lite mer idag. Lilleman är en sådan fantastisk hund!
 
 
Den killen, han får mattes hjärta att smälta!
 
Det har varit lite fixande i helgen. Jag har dammsugit och torkat golv, Johan har klippt lite gräs, vi har bundit upp rosorna, jag har täppt till några små glipor i ytterdörren så att inte "Kung Bore" ska kunna ta sig in den vägen. Ett kletande var det och det luktade så starkt, men nu är det gjort och nu ska det bara slipas och sedan ska dörrarna målas så det blir nog bra till slut. Fortsättning följer.
 
Jag tror det blir gröna dörrar men i en annan nyans. Vi får se!
 
Jag blev riktigt nöjd med mitt välkomnande höstbord som jag fixade med igår. Så här såg det ut senare på kvällen, när lyktan var tänd. Riktigt mysigt tycker jag.
 
 
Ja, det var denna helgen. Den gick lika snabbt som alltid. I morgon är det måndag igen...
 
Hoppas ni har haft en riktigt bra helg!
 
Kram
Till top