Skogsbacka 2.0 ...

Inredning, Skogsbacka / Permalink / 2
level up, you name it! Kärt barn har många namn!
 
Idag efter jobbet åkte jag direkt till Ica, köpte en sådan där underbart god sallad som man plockar själv, hungrig var jag så dyrt blev det. När ska jag lära mig att jag inte ska handla mat när jag är hungirg... Jag åkte sedan hem och hämtade Lilleman och åkte sedan direkt till Skogsbacka. Där träffade jag elektrikern som jobbat där och sett till att vår luftvärmepump kommit igång. Skogsbacka har uppdaterats till 2.0! Ökat i level, you name it som sagt :) Vilken toppengrej! Tjohooo!
 
 
 
 
Det ska bli så underbart skönt att komma ut till torpet under kalla årstider utan att frysa! Att i lugn och ro kunna tända i keddyn, att dessutom veta att huset mår som bäst är ju inte heller fel :)
 
Idag fick jag dessutom hjälp av brorsan igen, vad sjutton skulle jag göra utan honom!!! Han har hjälpt mig att få upp glidskyddet till stegen så att sotarn inte ska trilla ner då han ska upp på taket och sota skorstenen.
 
Tack och lov så slapp jag detta arbete :) Fy för att behöva stå på en stege!
 
Inte nog med det så lyckades vi få dit spisbågen som jag beställt. Det var med stor nervositet som jag stod bredvid och tittade på när brorsan borrade i järnspisen. Hålen som fanns innan var lite för små och behövde borras upp. Spisen fick inte på något sätt spricka! Det gick toppenbra och jag är supernöjd!
 
 
Visst blev det fint!
 
I morgon ska jag ta en liiiten sovmorgon. Jag har lite att fixa innan det blir Skogsbackadags :) Har lite pyssel på gång där ute :)
 
Hoppas att ni har haft en bra start på helgen! Det är så kul att ni gillar mina inlägg. Det har blivit många likes på hjärtat i slutet av inläggen. Kommentarer har det också blivit mer av och det är superkul! Inspirationen att blogga ökar massor! Tack snälla ni!
 
Kram!
#1 - - Llllemor:

Det är så roligt att följa utvecklingen på skogsbacka

Svar: Vad roligt att du tycker det :)
malinlorentzon.se

#2 - - Lillemor:

Det är tur att du har en så duktig och snäll brorsa

Svar: Ja, det är jag väldigt glad och tacksam för att jag har! :)
malinlorentzon.se

Till top