Vilken fest...

Inredning, Recept, Skogsbacka / Asby Skördemarknad, hemmagjord pizza, pizza / Permalink / 1
Starkeman-tävling, mycket imponerad!
 
Små söta kalvar där den ena sov som en gris :)
 
det blev, Asby Skördemarknad! Jag har aldrig varit på den innan och trodde inte alls att den skulle vara så stor, men oj vad stor den var och så trevlig! Träffade massor av trevliga människor där, både kompisar från stan, grannar här på landet och så Ulla Clarén, Skogsbackas tidigare ägare! Det var så kul att prata med henne. Hon har så mycket att berätta om Skogsbacka, hon och hennes man ägde det i 17 år, så Ulla måste jag träffa igen :)
 
Ett stop på "Faster Olga" blev det såklart, det får man inte missa, och lite shopping :) Jag köpte bl.a. denna söta lilla korg som jag ska ha ägg i här ute i Skogsbacka.
 
 
När vi kom hem från markaden så hängde det en påse på dörren. Det var från grannen en bit bort som varit förbi med egenodlad gurka. Supergott! Passade perfekt tilll mackorna som vi hade till fikat :) Underbart med snälla grannar!
 
Vädret har visat sig från en riktigt bra sida idag trots att det inte har varit lika varmt som tidigare i veckan. Så senare på eftermiddagen åkte vi ner till Tången för att känna på vattnet. Efter att ha doppat stortån i ytvattnet bytte jag om, sedan blev det raka vägen ut på bryggan och plask i vattnet. Det var inte lönt att känna efter mer utan bara rakt ner ha, ha. Kan säga att ytvattnet var bra mycket varmare än vattnet längre ner mot botten... Trots det var det riktigt skönt så det blev några dyk :)
 
Nybadade och avkylda :)
 
När vi kom hem så var det dags att fixa iordning hemmagjord pizza :) Kan säga att jag snabbt blev varm igen. Jag gör pizzadegen efter Leila Lindholms recept och vi alla tycker att pizzabotten blir så god :)
 
 
Så gott!
 
Receptet hittar ni här. :)
 
I morgon blir det fika hos grannarna. Det ska bli trevligt!
 
Kram
#1 - - Lillemor:

Åh, vad gott!

Svar: Ja, det var det verkligen. Du får prova receptet någon gång :)
malinlorentzon.se

Till top