Idag är en...

sådan dag som jag är så tacksam för att jag har stallet. Det är jag iofs varje dag men idag kändes det helt underbart att åka dit och bara rensa skallen och tanka energi. Innan jag åkte hemifrån var det mer eller mindre kaos. Fotbollsskor som var försvunna, en unge som var ute i sista stund för att ta sig till hopprepet, en annan unge som skulle ha innebandyavslutning. Världens minsta hall, arg och gnisslig unge. Ja, att jag inte fick ett psykbryt är helt otroligt ha, ha. I stallet fixade jag mat, träffade stallvänner, pysslade om Lotus och sedan blev det promenad ut i skogen tillsammans med Lovisa och Robban, hennes häst. Så skönt att ta en tur i skogen, prata och bara njuta av det fina vädret. Så gott och så trevligt!
 
Jag är ju rätt sugen på att skaffa ett växthus, men det är lite för mycket pengar för tillfället. Tänkte satsa på ett sparande så kanske jag kan få ihop pengarna tills nästa år. Jag vet i varje fall precis var jag ska ha det...
 
Där ska det ligga :)
 
Platsen är perfekt! I stort sett plan mark och med soligt läge hela dagen :) Det är lite kul att ha ett mål att spara mot och tänk vad kul nästa år, förhoppningsvis, när jag kan odla goda grönsaker där inne :)
 
Tänk i morgon är det redan torsdag. Det blir lite extra spännande i morgon för i morgon kväll ska Alva och Lotus göra sin första träning tillsammans för Tord  Westergren.
 
Natti, natti!
 
Kram

Kommentera här: