Idag på förmiddagen...

/ Permalink / 1
drog jag och Alva till Sharpman för att kolla ridstövlar m.m. Visst hittade vi ridstövlar, så sjukt snygga, tyvärr inte hemma men nu beställda :)! Ett par Mountainhorse Sovereign High Rider :) Ett par svarta blev det för Lotus byter färg på sina hoppgrejer, från brunt till svart :) Sedan var frågan, Micklemträns eller Dyon... Efter velande fram och tillbaka så blev det ett Dyon, samma som vi hade till Blacky. De hade 25% rabatt på träns vilket gjorde några kronor :)
 
Visst blev han fin! Lotus verkade vara väldigt nöjd med tränset :)

Nu ska han få ett annat pannband bara så är jag nöjd ha, ha. Jag tycker att pannbandet som sitter på just nu är såååå tråkigt! Jag kommer att beställa ett pannband från MILA. Michaelas pannband är så fina! På Sharpman hittade vi också benskydd som ska passa hopputrustningen. Ha, ha, ha igår gnällde jag på att det är dyrt i Odd Mollybutiken, men det här med hästprylar är inte billigare men fasen så mycket roligare!
 
Idag har jag pysslat ihop ett par lyckoänglar som ska levereras. En lycko/skyddsängel ska pryda en bil...
 
Alla lycko/skyddsänglar pryder inte träns.
 
Den andra ska levereras till den finaste ponnyn som finns... Blacky.
 
 
På fredag flyttar två lyckoänglar till en mamma och dotter. Mamman ska ha den ena ängeln själv och ge den andra till sin dotter, så att de har änglarna den veckan de inte ses och tänker på varandra. Så fint!
 
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Kram
#1 - - Anita:

Skyddsänglarna va verkligen fina! :D

Svar: Tack! Ja de är söta :)
malinlorentzon.se

Till top