Jag har...

inte riktigt smällt det där med sadlarna än. Jag har smsat sadelprovaren om andra sadlar men det finns ingen annan som funkar! Blir tokig!
 
I helgen så beställde jag hem lite pärlor. Det har börjat dra i pysseltarmen och nu tänkte jag testa på att göra lyckoänglar. Idag satte jag mig efter jobbet och testade och såhär blev de...
 
 
Dessa kan man ha på träns eller varför inte på hundens halsband eller något annat som man kan tänka sig, så gulligt! Jag ska testa en annan variant också men den avslöjar jag inte här just nu. Funderar på att ta hem några fler färger så är någon sugen på en ängel så går det bra att önska färg :)
 
Som varje vecka så är det så skönt att tisdagen är gjord. Nu är det bara goa dagar kvar fram till helgen det känns toppen!
 
Kul med er nya som hittat hit och som lämnat kommentar, välkomna hit!
 
Kram
1 Hanna Andersson:

skriven

Vilken underbart söt hund du har! Engelsk cocker är söta som socker! Och det rimmade inser jag nu! Haha
Jag har själv tre hundar. Tre stycken dvärgschnauzrar och de är mitt allt! Har oxå ett stort hästintresse men kan tyvärr varken rida eller vara i stallet mer än väldigt sällan nu pga att jag är så dålig i mina sjukdomar. Saknar hästarna och stallet enormt mycket! Ha en fin onsdag :)

Svar: Åh, dvärgschnauzrar är så fina! Underbart sällskap med hundar. Man känner sig aldrig ensam :) Ledsamt att sjukdomarna sätter stopp för dig att vara i stallet. Förstår att du saknar stallet. Ha en fin onsdag du med!
Malin Lorentzon

2 Elin:

skriven

Men vad fina änglar!! :')

Svar: Tackar!
Malin Lorentzon

Kommentera här: