Stackars lilla Sessan!

publicerat i Allmänt;
I morse när jag gick upp så såg jag hur Sessans svans bara hängde... Den hängde rakt ner, helt livlös! Vad sjutton hade hänt!!! Jag kände på svansen och hon verkade ha ont. Fy, vad stressad och orolig jag blev! Jag gjorde som man inte ska göra, googlade och det gjorde mig inte mindre orolig. Det kunde vara brott på svansen och då var amputering enda alternativet. Dessutom läste jag att en katt med brott på svansen kan få svårt att kissa och bajsa. Så direkt när telefontiden började gälla hos veterinären så ringde jag och denna gången tog jag akutvalet.
 
 
Jag fick en tid i eftermiddags. Veterinären undersökte Sessan noga. Det kändes inte något löst i svansen, ont visade Sessan att hon hade. Känseln fanns nere i svanstippen och även värme i hela svansen, så cirkulation var det i svansen. Sessan fick spruta med smärtstillande och sedan fick jag recept på medicin mot smärta och inflammation som hon ska få i en vecka.
 
Ikväll ser svansen redan lite bättre ut. Sessan har lyckats böja nedre delen av svansen. Då var det jubel här hemma :) Nu får vi hålla tummarna att det blir bättre och bättre varje dag och att hennes svans är som den ska om en vecka.
 
Vad som hänt är fortfarande en gåta...
 
Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Men skruttis dåå...!! Hoppas svansen blir bättre nu! Kram

Svar: Ja, det hoppas vi verkligen. Så synd om henne :( Kram
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :